Pieczeń wieprzowa faszerowana kiełbasą i jabłkiem

Pieczeń wieprzowa faszerowana kiełbasą i jabłkiem
Pieczeń wieprzowa nadziewana kiełbasą i jabłkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, rozmaryn, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 79 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Kiełbasą, Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Jabłkiem, oraz Pieczeń Wieprzowa Faszerowana Jabłkiem Orzech.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
W dużej patelni saute na średnim ogniu, saute kiełbasy, aż Nie różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Kiełbasę wyjąć (pozostawić w tłuszczu) i odstawić. Na patelnię dodać cebulę, seler i jabłko, posypać solą i pieprzem. Gotować, aż jabłko nie jest już chrupiące, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać czosnek i gotować dodatkowe kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Zdjąć z ognia, wymieszać z powrotem kiełbasę i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
7
W robocie kuchennym, pulsować chleb z szałwią, rozmarynem i tymiankiem do grubych okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Rozgrzać masło w średnim saute patelni i gotować okruchy na średnim ogniu, aż pokryte masłem i lekko tosty, o 3 protokół (należy uważać, aby nie spalić).
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Bułkę tartą wymieszać z mieszanką kiełbas.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
10
Przygotować pieczeń, jakby co jellyroll.
11
Umieść pieczeń z krótkim bokiem w kierunku Ciebie, a tłuszcz skierowany w dół w kierunku blatu lub deski do krojenia. Użyj ostrego noża, aby pokroić pieczeń otwartą na około 1/2 cala od dna pieczenia (równolegle do deski do krojenia), uważając, aby nie przeciąć całej drogi. Kontynuuj cięcie, rozwijając pieczeń podczas pracy, aż będziesz miał duży, cienki kawałek mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
12
Umieść rozwałkowany kawałek mięsa między 2 arkuszami woskowanego lub pergaminu i lekko pobić młotkiem do mięsa, aby zwiększyć powierzchnię mięsa o 10 do 20 procent. Uważaj, aby nie przebić przez mięso. Sól i pieprz wieprzowinę i top z nadzieniem, rozłożone równomiernie po wieprzowinie, pozostawiając 1-calowy margines na całym obwodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
13
Zaczynając od krótkiej strony, zwinąć ciasno styl jellyroll i zabezpieczyć pieczeń sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
14
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu i dodać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
15
Dodać pieczeń i brązowy ze wszystkich stron.
16
Umieść na patelni wyposażonej w stojak i dodaj wino na dnie patelni (aby nie dopuścić do spalania soków) i piecz przez 45 minut do 1 godziny lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 145 Stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
17
Wyjmij pieczeń z piekarnika i pozostaw na pełne 10 minut przed krojeniem i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn