Pieczeń Wiatraczek
Pieczeń wiatraczek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 453 kalorii, 28g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten דל פחמימות,zny przepis służy 6 i kosztuje $1.8 za porcję. Jest dostarczany przez Allrecipes. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz pod ręką cebulę, szpinak, sos worcestershire i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf - możesz zrobić w restauracji degustację pieczeni w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić pieczeń, Świnia W Wiatraczku, oraz Przystawki Wiatraczek.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Zrób nadzienie: grubo posiekaj szpinak i włóż do dużej miski; odstawić.
Rozgrzej masło na dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Podsmaż grzyby i cebulę, aż cebula będzie przezroczysta.
Przenieś mieszankę grzybów do miski ze szpinakiem.
Wymieszaj 1/2 szklanki bułki tartej, 1 jajko i pietruszkę. Dopraw solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
W dużej misce wymieszaj mieloną wołowinę, mieloną wieprzowinę, ser Cheddar, 1/2 szklanki bułki tartej, 1 jajko. Dopraw sosem Worcestershire, solą i pieprzem.
Umieść mieszankę mięsną między dwoma arkuszami woskowanego papieru i zwiń w prostokąt o wymiarach około 18 x 8 cali.
Rozłóż mieszankę szpinaku równomiernie na mięsie, pozostawiając 1/2 cala obramowania.
Zwiń mięso z krótkiego końca w stylu galaretki, podnosząc i usuwając papier podczas podróży.
Umieść Bochenek w formie bochenka o wymiarach 8x4 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku przez około 1 godzinę lub do zrumienienia, a soki będą klarowne.
Podawać na ciepło lub na zimno.