Pieczeń Wiatraczek

Pieczeń Wiatraczek
Pieczeń wiatraczek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 453 kalorii, 28g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten דל פחמימות,zny przepis służy 6 i kosztuje $1.8 za porcję. Jest dostarczany przez Allrecipes. 17 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 20 minut. Jeśli masz pod ręką cebulę, szpinak, sos worcestershire i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf - możesz zrobić w restauracji degustację pieczeni w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić pieczeń, Świnia W Wiatraczku, oraz Przystawki Wiatraczek.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zrób nadzienie: grubo posiekaj szpinak i włóż do dużej miski; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Rozgrzej masło na dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podsmaż grzyby i cebulę, aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
5
Przenieś mieszankę grzybów do miski ze szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Wymieszaj 1/2 szklanki bułki tartej, 1 jajko i pietruszkę. Dopraw solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
SólSól
JajkoJajko
7
W dużej misce wymieszaj mieloną wołowinę, mieloną wieprzowinę, ser Cheddar, 1/2 szklanki bułki tartej, 1 jajko. Dopraw sosem Worcestershire, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ser CheddarSer Cheddar
Bułka TartaBułka Tarta
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Umieść mieszankę mięsną między dwoma arkuszami woskowanego papieru i zwiń w prostokąt o wymiarach około 18 x 8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
RolkaRolka
9
Usuń górny arkusz.
10
Rozłóż mieszankę szpinaku równomiernie na mięsie, pozostawiając 1/2 cala obramowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MięsoMięso
11
Zwiń mięso z krótkiego końca w stylu galaretki, podnosząc i usuwając papier podczas podróży.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
MięsoMięso
RolkaRolka
12
Umieść Bochenek w formie bochenka o wymiarach 8x4 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
13
Piec w nagrzanym piekarniku przez około 1 godzinę lub do zrumienienia, a soki będą klarowne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn