Pieczeń Nadziewana Czosnkiem

Pieczeń Nadziewana Czosnkiem
Pieczeń nadziewana czosnkiem jest bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 41g białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, skondensowany krem zupa grzybowa, zupa cebulowa mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczony kurczak faszerowany koprem włoskim i czosnkiem, Wieprzowina pieczona czosnkiem z warzywami i sosem czosnkowym, oraz Pieczeń garnkowa z czosnkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Odciąć nadmiar tłuszczu z pieczeni. Zrób kilka głębokich szczelin i włóż pół ząbka czosnku do każdej szczeliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej
2
Piec umieścić w aluminiowej torebce piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej
3
Wlać zupę na pieczeń. Następnie posypać zupę wymieszać pieczeń następnie sos Worcestershire. Szczelnie zamknąć torebkę i umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Tymianek, Liście Grubo PosiekaneTymianek, Liście Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 8 do 9 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn