Pieczeń Nadziewana Czosnkiem
Pieczeń nadziewana czosnkiem jest bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 41g białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, skondensowany krem zupa grzybowa, zupa cebulowa mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczony kurczak faszerowany koprem włoskim i czosnkiem, Wieprzowina pieczona czosnkiem z warzywami i sosem czosnkowym, oraz Pieczeń garnkowa z czosnkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Odciąć nadmiar tłuszczu z pieczeni. Zrób kilka głębokich szczelin i włóż pół ząbka czosnku do każdej szczeliny.
Piec umieścić w aluminiowej torebce piekarnika.
Wlać zupę na pieczeń. Następnie posypać zupę wymieszać pieczeń następnie sos Worcestershire. Szczelnie zamknąć torebkę i umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 8 do 9 godzin.