Pieczeń Garnkowa Wolno Gotowana
Wolno gotowana pieczeń jest bezmleczne przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz pieczeń z wołowiny chuck, sos worcestershire, pasta pomidorowa hunt ' s® i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Pieczeń Garnkowa Wolno Gotowana, oraz Wolno Gotowana Kawa Pot Roast dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskać wewnątrz 4-quart powolnej kuchenki sprayem do gotowania; odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Mąkę i pieprz połączyć w płytkim naczyniu; mięso płaszcz z mieszaniny.
Umieścić mięso na patelni i brązowy wszystkich stron; przenieść do powolnej kuchence.
Dodaj ziemniaki, marchew, cebulę i czosnek.
Wymieszać razem bulion, sos Worcestershire, pomidory bezwodne, pasta pomidorowa i cukier w średniej misce.
Polać mięsem i warzywami.
Gotować na niskie 8 godzin lub wysokie 4 godziny.