Pieczenie z Dorie: Małe puddingi chlebowe

Pieczenie z Dorie: Małe puddingi chlebowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pieczenia z Dorie: mały chleb Puddings spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka żółtek, jajek, pulchnych śliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczenie z Dorie: Gourmandise, Pieczenie Z Dorie: Kokosowe Kopuły, oraz Pieczenie z Dorie: łatwa tarta owocowa.

Instrukcje

1
Do średniej wielkości rondla wlać mleko, śmietanę i brązowy cukier. Dotknij jagody ziela angielskiego z tyłu ciężkiego noża, aby je lekko posiniaczać i dodaj jagody do garnka. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
RamięRamię
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Zdjąć z ognia, przykryć i stromo na 10 minut.
3
Wyśrodkuj stojak w piekarniku i rozgrzej piekarnik do 191°. masło osiem 6-uncjowych kubków budyniu lub ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Pokroić chleb w 1/2-calową kostkę i umieścić kawałki w misce do miksowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
5
Dodaj śliwki, rzucając połączyć. Chleb i mieszankę śliwkową równomiernie podzielić między ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkiśliwki
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Jajka, żółtka i wanilię umieścić w miarce z wylewką lub w misce do miksowania; ubić do wymieszania. Przesiąknięte mleko przecedzić do jajek, cały czas ubijając. (Odrzuć jagody ziela angielskiego.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Do każdego ramekina wlać około 1/3 szklanki kremu. Wsypać chleb łyżką do kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Dodać więcej kremu powoli, aż kubki są wypełnione.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
9
Odstawić na 10 minut, aby chleb mógł wchłonąć krem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
10
Na wierzch puddingów posypać cukier granulowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
11
Umieść ramekiny na dużej patelni do pieczenia. Napełnij patelnię wystarczającą ilością ciepłej wody, aby dostać się do połowy boków ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
12
Piec przez 20 do 25 minut, lub do noża włożonego w pobliżu środka pudding wychodzi czysty, a szczyty są dmuchane i złociste (dmuchane jest tutaj ważne).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
13
Wyjąć puddingi do stojaka do ostygnięcia.
14
Porcja: można je podawać na ciepło, po schłodzeniu przez około 20 minut, w temperaturze pokojowej lub schłodzone; każdy ma swoich wielbicieli.
15
Przechowywanie: przykryte, puddingi będą przechowywane na noc w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn