Pieczenie wołowiny, boczku i makaronu
Pieczenie wołowiny, boczku i makaronu jest bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 42g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jeśli masz mięso gulasz wołowy, boczek, fasola, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Pieczenie wołowiny, boczku i makaronu, Piec Z Wołowiną, oraz Creamy Beef & Egg Noodle Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°. Spray 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu 3 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z wołowiną, przyprawioną solą i cebulą. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa.
Łyżka mieszanki wołowiny do naczynia do pieczenia. Wymieszać z marchewką, pomidorami, sosem i wodą. Przykryć i piec 1 godzinę 30 minut.
Wymieszać z makaronem i fasolką szparagową. Przykryć i piec 20 do 25 minut lub do wołowiny, makaron i fasola są miękkie.