Pieczenie kanapek z szynką i serem

Pieczenie kanapek z szynką i serem
Pieczenie kanapek z szynką i serem jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś szynkę, oryginalną mieszankę, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Pieczenie kanapek z szynką i serem, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim.

Instrukcje

1
Piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Smar kwadratowe naczynie do pieczenia, 8x8x2 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Wymieszać mieszankę do pieczenia, mleko, musztardę i jajko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
MusztardaMusztarda
MlekoMleko
JajkoJajko
4
Wlać połowę ciasta do naczynia do pieczenia. Wierzch z połową szynki i 1/2 szklanki sera. Wierzch z pozostałą szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Pozostałą masę zalać szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
6
Piec 45 do 50 minut lub do złotego koloru i ustawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
8
Odstawić na 5 minut przed cięciem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn