Pieczenie kanapek z szynką i serem
Pieczenie kanapek z szynką i serem jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś szynkę, oryginalną mieszankę, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Pieczenie kanapek z szynką i serem, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim.
Instrukcje
Smar kwadratowe naczynie do pieczenia, 8x8x2 cale.
Wymieszać mieszankę do pieczenia, mleko, musztardę i jajko do wymieszania.
Wlać połowę ciasta do naczynia do pieczenia. Wierzch z połową szynki i 1/2 szklanki sera. Wierzch z pozostałą szynką.
Pozostałą masę zalać szynką.
Piec 45 do 50 minut lub do złotego koloru i ustawić.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.