Pieczenie Gnocchi Z Pomidorami I Bakłażanem

Pieczenie Gnocchi Z Pomidorami I Bakłażanem
Przepis pomidorowo-Bakłażanowy Piec Gnocchi może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 30 minut. To danie główne ma 566 kalorii, 19g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.55 za porcję. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz mozzarellę, puszki g pomidorów, przecier pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ciasto filiżanki można śledzić to danie główne z Fudge Brownie Cupcakes with Cookie Dough lukier jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bakłażan, pomidor i pieczarki, Bakłażan, pomidor i parmezan (Melanzane alla Parmigiana), oraz Gnocchi & tomato bake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmażyć cebulę i czosnek na oliwie do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Wmieszać bakłażana i grzyby i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Dodaj pomidory konserwowe, przecier pomidorowy i wino. Dusić delikatnie przez 15 minut. Następnie doprawić szczyptą cukru, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Wymieszać gnocchi do sosu, następnie rozerwać mozzarellę i wymieszać z naczyniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
GnocchiGnocchi
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
5
Dodać bazylii tuż przed podaniem dish.To piec: rozgrzać piekarnik do temperatury 200C / 180C
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości. Wymieszać z chilli, następnie wlać pomidory, Wino i przecier pomidorowy. Doprawić i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Wymieszać w gnocchi i bazylii. Top z mozzarellą i piec przez 20-30 minut, aż mozzarella topi się i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
GnocchiGnocchi
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Gnocchi. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn