Pieczenie Dyni Butternut
Butternut Squash piec może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 281 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ser, cebulę, sól morską i mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest niesamowite. Spróbuj Pieczenie Dyni Butternut, Pieczenie Dyni Butternut, oraz Placek Ziemniaczany Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Wrzucić squash, cebula, oliwa z oliwek, 1/2 szklanki włoskiej bułki tartej, tymianek, i ser pleśniowy w dużej misce do mieszania. Doprawić solą i pieprzem.
Wlać mieszaninę do dużego naczynia do pieczenia.
Posypać 1/4 szklanki bułki tartej na squash.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane na górze, 35 do 40 protokół.