Pieczenie Chleba: Na Noc Parmezan Żytni

Pieczenie Chleba: Na Noc Parmezan Żytni
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 335 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz nasiona anyżu, mąkę żytnią, cukier trzcinowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Pieczenie chleba: rumiane masło i parmezan Grissini, Duński Chleb Żytni, oraz Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød).

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w misce miksera stojącego i ugniataj, aż się połączy i zacznie stawać się elastyczny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Skropić trochę oliwy z oliwek do worka na suwak i przenieść ciasto do worka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
3
Wyjąć powietrze z worka i zamknąć. Przechowywać w lodówce przez noc-lub do 24 godzin.
4
Wyjąć worek z lodówki i otworzyć go, aby uwolnić nadmiar powietrza. Zamknąć ponownie i masować worek trochę rozgnieść pęcherzyki w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
5
Pozostaw na blacie przez 30 minut.
6
Posypać mąki kukurydzianej na blasze do pieczenia i mąki powierzchni roboczej. Ciasto rozwałkować, krótko zagnieść i uformować w pożądany kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Umieścić go na przygotowanej blasze do pieczenia, szew stronie w dół, i przykryć ciasto folią. Odstawić do wyrośnięcia aż do podwojenia-około godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
8
Około 30 minut przed całkowitym wyrośnięciem ciasta Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Gdy ciasto podwoi się, zdejmij folię, ukoś ciasto według życzenia i piecz w 350 stopniach, aż ładnie się zarumienią, około 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Pozostawić ciasto na stojaku, aż ostygnie przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn