Pieczenie Chleba: Muffiny Z Dżemem
Pieczenie chleba: babeczki z dżemem to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 172 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, wanilię, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 356 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pieczenie Chleba: Muffinki Angielskie Na Zakwasie, Pieczenie chleba: muffinki kukurydziane i Cheddar, oraz Pieczenie chleba: szybko i powoli Sezam biały chleb.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni i spryskaj 12 standardowych puszek muffin sprayem do pieczenia lub ułóż je papierowymi wkładkami.
Mąki, proszek do pieczenia i sól połączyć w średniej misce.
Trzepaczka do połączenia.
W osobnej misce połącz mleko, olej roślinny, wanilię, jajko i miód.
Ubij, aby połączyć, upewniając się, że miód jest całkowicie rozpuszczony.
Dodać mokre składniki do suchego i wymieszać na tyle, aby połączyć. Będzie grudkowaty.
Dodaj dżem i złóż mieszaninę kilka razy, aby ją rozprowadzić, ale pozostaw mieszaninę smugową. Mieszankę równomiernie porcjować do puszek na muffinki.
Piec w temperaturze 375 stopni, aż babeczki będą rumiane na wierzchu i wykałaczka włożona w środek babeczek wyjdzie czysta, około 20 minut.
Wyjąć muffinki z patelni i całkowicie ostudzić na stojaku.