Pieczeń z polędwicy wołowej z pieczarkami

Pieczeń z polędwicy wołowej z pieczarkami
Pieczeń z polędwicy wołowej z pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 345 kalorii, 57g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za $3.51 za porcję, ten przepis okładki 35% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka mieszanki zupy cebulowej, pieczeni z polędwicy wołowej, łodyg i kawałków grzybów oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowy Pudding Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia świetny wynik spoonacular 95%. Spróbuj Pieczeń Z Polędwicy Wołowej, Pieczona polędwica wołowa, oraz Pieczona polędwica wołowa i sos portowy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzej olej roślinny w holenderskim piekarniku lub ciężkim garnku na średnim ogniu; smażyć pieczeń na gorącym oleju, aż zrumieni się z obu stron, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Pieczarki i 1 szklankę bulionu wołowego polać pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4
Posypać mieszanką zupy cebulowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
5
Piec w nagrzanym piekarniku do pożądanego stopnia wysmażenia lub w temperaturze wewnętrznej 145 Stopni F (65 stopni C) przez średnio około 90 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wyjmij pieczeń z holenderskiego piekarnika na półmisek, przykryj podwójnym arkuszem folii aluminiowej i pozostaw w ciepłym miejscu na 10 do 15 minut przed pokrojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
7
Ubij skrobię kukurydzianą i pozostałą 1/4 szklanki bulionu wołowego w misce i wymieszaj z holenderskim piekarnikiem z pieczarkami i kapaniem patelni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj, aż zgęstnieje, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Podawać na pokrojonej wołowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia48
Magazyn