Pieczeń Wieprzowa Kubańska I
Kubańska pieczeń wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 257 kalorii, 27g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka oregano, oliwy z oliwek, sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Kubańska, Pieczeń Wieprzowa Kubańska, oraz Kubańska Pieczona Wieprzowina.
Instrukcje
Rozgrzać małą, ciężką patelnię na średnim ogniu.
Dodać nasiona kminku i pieprzu na patelnię; mieszać stale, aż pachnące i zaczyna brązowieć, o 2 protokół. Super.
Za pomocą moździerza i tłuczkiem zmiażdżyć Prażone przyprawy z czosnkiem, solą i oregano, aby uzyskać pastę. Można to również zrobić w małej misce robota kuchennego.
Przełożyć do małej miseczki i wymieszać z sokiem pomarańczowym, sokiem z limonki, sokiem z cytryny, sherry i oliwą z oliwek.
Umieść wieprzowinę w dużej plastikowej torebce.
Zalać mięsem marynatą cytrusową i zapiekać. Przechowywać w lodówce przez 12 do 24 godzin, odwracając torebkę od czasu do czasu.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Przełożyć wieprzowinę i marynatę na patelnię i wstawić do piekarnika. Pieczeń przez około 2 1/2 godziny, fastrygowanie z soków patelni od czasu do czasu, lub do natychmiastowego odczytu termometr umieszczony w środku czyta 145 Stopni F (63 Stopni C).
Dodaj małe ilości wody do patelni, jeśli wyschnie.
Przełożyć wieprzowinę na deskę do rzeźbienia, przykryć luźno folią i odstawić na 15 minut. Rzeźbić i podawać.