Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla

Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Grillowane nadziewane grzyby Portobello może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 79 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz klasyczny balsamiczny sos vinaigrette, pieczoną paprykę, częściowo odtłuszczony ser mozzarella o niskiej wilgotności i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane faszerowane pieczarki Portobello dla dwojga, Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla, oraz Pieczarki Portobello Faszerowane Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej nasmarowany grill na średnie ciepło.
Połącz pierwsze 4 składniki.
Użyj łyżki do usuwania łodyg i brązowych skrzeli z spodów czapek grzybowych; wyrzuć.
Wymieszać dressing i czosnek; szczotkować po obu stronach czapek grzybowych.
Grill, z góry do góry, 5 min.; turn. Wierzch z mieszanką warzywną; grill 5 min. albo aż grzyby będą miękkie i ser się roztopi.