Pieczarki Nadziewane Krabem En Croute
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Krab nadziewane grzyby En Croute spróbować. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 144 kalorie, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką grzyby o jednolitej wielkości, sól i pieprz, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczarki Faszerowane Krabami, Pieczarki Faszerowane Krabem, oraz Pieczarki Faszerowane Krabem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Połącz ser i kraba w małej misce. Podzielić mieszaninę krabów między odwrócone czapki grzybowe, farsz grzyby. Ostrożnie połóż 6 arkuszy ciasta filo jeden na drugim, szczotkując każdy drugi arkusz roztopionym masłem.
Pokrój filo wzdłuż środka, a następnie pokrój każdą połowę na 3 kawałki, aby uzyskać 6 prostokątów.
Umieść grzyby, ser do góry, na środku każdego kwadratu. Doprawić solą i pieprzem. Podnieś boki ciasta na grzyby, aby przypominały małe wiązki i uformuj "szyję", szczypając krawędzie razem, aby uszczelnić. Powtórz całą procedurę jeszcze 2 razy.
Ułożyć na wysmarowanej blasze do pieczenia i posmarować roztrzepanym jajkiem.
Piec około 15 minut, aż ciasto będzie chrupiące i złociste.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.