Pieczarki faszerowane III
Nadziewane grzyby III może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis służy 4 i kosztuje 1,81 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 448 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i zbierz grzyby, oliwę z oliwek, ser ricotta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Spróbuj Pieczarki Faszerowane, Pieczarki Faszerowane, oraz Pieczarki Faszerowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Grzyby umyć, usunąć łodygi, wydrążone i szczotkować wewnątrz i na zewnątrz oliwą z oliwek.
W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć ser i pesto, rezerwując 1/4 szklanki parmezanu na później. Dodać mieszankę serowo-pesto do kapsli grzybowych. Ułóż nakrętki na arkuszu ciastek.
Pieczarki posypać parmezanem.
Piec przez 25 do 30 minut, lub aż ser jest bulgotanie i brązowawy.