Pieczarki Doniczkowe
Grzyby Potstickers może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 36 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 36 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, ząbek czosnku, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Pieczarki Doniczkowe, Garnki do krewetek i grzybów, oraz Grzyby Tofu Potstickers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść suszone grzyby w misce, przykryj 2 szklankami wrzącej wody i odstaw do miękkości, około 30 minut.
Odcedzić, zastrzegając moczącą ciecz; grzyby drobno posiekać.
Podgrzać 1 łyżkę. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać shiitakes i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zaczną uwalniać swój płyn.
Dodaj szalotkę, czosnek i sól. Gotować, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać suszone grzyby i 1/2 szklanki płynu do namaczania. Gotować, mieszając, aż płyn odparuje, 3 minuty.
Przenieść mieszaninę do dużej miski i ostudzić do letniej. Wymieszaj z sosem sojowym i olejem sezamowym; dodaj więcej, jeśli chcesz. Wymieszać z jajkiem.
Na czystej powierzchni roboczej połóż owijkę. Umieścić około 1 łyżka. mieszanka grzybowa w środku. Zwilż krawędzie owijki wodą, złóż na pół i uszczelnij. Kłaść pierogi na blasze do pieczenia lub suchej powierzchni roboczej. Kontynuuj z resztą owijek i nadzieniem.
Na dużej patelni nieprzywierającej rozgrzej 2 łyżeczki. olej na średnim ogniu.
Umieść tyle pierogów na patelni, ile zmieści się bez dotykania. Gotować, aż spody pierogów będą brązowe, 2 do 3 minut.
Dodaj 3/4 szklanki zarezerwowane moczenie cieczy lub wody, przykryć, i gotować, aż ciecz zostanie wchłonięta i dna są skwierczeć ponownie, 3 do 5 minut.
Przełożyć do naczynia i powtórzyć z pozostałymi kluskami.
Podawać na gorąco lub na ciepło.