Pieczarki Burgundzkie

Pieczarki Burgundzkie
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, pieprz, kostki bulionowe z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczarki Burgundzkie, Pieczarki Burgundzkie, oraz Burgundzka Wołowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Pieczarki dokładnie umyć i wrzucić do dużego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj wino, wrząca woda, masło, sos Worcestershire, nasiona koperku, czarny pieprz,wołowina i kurczak kostki bulionowe i czosnek. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka Bulionowa Z KurczakaKostka Bulionowa Z Kurczaka
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Koper OgrodowyKoper Ogrodowy
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 6 godzin.
5
Zdejmij pokrywkę, a następnie kontynuuj gotowanie, odkryte, przez 3 godziny.
6
Pod koniec gotowania dodać sól do smaku. Grzyby będą bardzo ciemne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Podawać prosto z garnka lub łyżkę grzybów i płyn do gotowania w misce. Mieć chrupiący chleb w pobliżu chłonąć pyszności.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn