Pieczarki Burgundzkie
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, pieprz, kostki bulionowe z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczarki Burgundzkie, Pieczarki Burgundzkie, oraz Burgundzka Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Pieczarki dokładnie umyć i wrzucić do dużego garnka.
Dodaj wino, wrząca woda, masło, sos Worcestershire, nasiona koperku, czarny pieprz,wołowina i kurczak kostki bulionowe i czosnek. Wymieszać, aby połączyć.
Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 6 godzin.
Zdejmij pokrywkę, a następnie kontynuuj gotowanie, odkryte, przez 3 godziny.
Pod koniec gotowania dodać sól do smaku. Grzyby będą bardzo ciemne.
Podawać prosto z garnka lub łyżkę grzybów i płyn do gotowania w misce. Mieć chrupiący chleb w pobliżu chłonąć pyszności.