Piecrust-Topped Pizza Pot Pie
Piecrust-Topped Pizza Pot Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 648 kalorii, 27g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.08 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka przypraw, mielone okrągłe, łagodny kiełbasa, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować wokół Ziemi i kiełbasy na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 8 do 10 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
Odcedzić mieszaninę wołowiny, zastrzegając 1 łyżeczkę. kapie na patelni. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Podsmażyć cebulę w gorących kapiących 2 protokół.
Dodać czosnek i gotować 1 minutę lub do miękkości.
Dodać grzyby i smażyć 8 do 10 minut lub aż większość cieczy odparuje. Wymieszać z mieszaniną wołowiny, sosem do makaronu, włoską przyprawą i solą. Doprowadzić do lekkiego wrzenia i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Wlać mieszaninę wołowiny do naczynia do pieczenia i posypać serem.
Umieść cały piecrust nad nadzieniem w naczyniu do pieczenia; naciśnij skorupę na krawędzi naczynia, aby zabezpieczyć. Krawędzie Skórki zawisną nad bokami naczynia. Tuck nadmiar skorupy pod boki naczynia, w razie potrzeby.
Wytnij "X" na wierzchu ciasta, aby para wydostała się.
Umieść naczynie do pieczenia na blasze wyłożonej folią aluminiową.
Piec w 450 przez 16 do 20 minut lub aż skorupa będzie złoty kolor.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.