Piec Z Dwoma Sosami Ravioli
Dwa SOS ravioli piec może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 555 kalorii, 26g białka, oraz 28g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz sos marinara, ravioli wypełnione serem, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Piec Z Dwoma Sosami Ravioli, Ravioli Bake, oraz Speedy Ravioli Bake.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350°. Spray prostokątne naczynie do pieczenia, 11x7x1 1/2 cala, withcooking spray. Gotować ravioli zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić.
Sos Alfredo złożyć do ravioli. Łyżka do naczynia do pieczenia.
Rozłóż marinarasauce nad ravioli.
Piec ok. 20 minut lub do momentu całkowitego ogrzania i rozpuszczenia sera.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli działa bardzo dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.