Piec Z Dwoma Sosami Ravioli

Piec Z Dwoma Sosami Ravioli
Przepis dwa-SOS ravioli piec może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 35 minut. Na 1,79 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 555 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz sos do makaronu alfredo, sos marinara, mieszankę sera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ravioli Bake, Zapiekanka Ze Szpinakiem Ravioli, oraz Cheesy Ravioli Bake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Spray prostokątne naczynie do pieczenia, 11x7x1 1/2 cala, withcooking spray. Gotować ravioli zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Sos Alfredo złożyć do ravioli. Łyżka do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Rozłóż marinarasauce nad ravioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
5
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
6
Piec ok. 20 minut lub do momentu całkowitego ogrzania i rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Posypać bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Ravioli działa bardzo dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Piccini Chianti Classico z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn