Piec Top Tamale Pie
Piecyk Tamale Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.41 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka wody, sos pomidorowy, mieszanka muffinek kukurydzianych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow Cooker Chicken Tamale Pie, Piecyk Mac-N-Cheese, oraz Naan (na górze pieca).
Instrukcje
Na dużej patelni, brązowy mielonej wołowiny na średnim ogniu.
Wymieszać z sosem pomidorowym, fasolą, wodą i przyprawą do Taco
Mix. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, przykryć i gotować 5 minut.
Przygotuj mieszankę muffinek kukurydzianych zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Upuść małe łyżki ciasta muffin na mieszaninie mięsa na patelni. Przykryć i gotować na średnim ogniu 15-17 minut lub aż chleb kukurydziany jest zrobione.
Wierzch z serem i zieloną cebulą. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż ser się rozpuści.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.