Piecyk Tamale Pie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.41 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka wody, sos pomidorowy, mieszanka muffinek kukurydzianych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow Cooker Chicken Tamale Pie, Piecyk Mac-N-Cheese, oraz Naan (na górze pieca).
Instrukcje
1
Na dużej patelni, brązowy mielonej wołowiny na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Drenaż.
3
Wymieszać z sosem pomidorowym, fasolą, wodą i przyprawą do Taco
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Dodatki (opcjonalnie)
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
4
Mix. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, przykryć i gotować 5 minut.
5
Przygotuj mieszankę muffinek kukurydzianych zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Upuść małe łyżki ciasta muffin na mieszaninie mięsa na patelni. Przykryć i gotować na średnim ogniu 15-17 minut lub aż chleb kukurydziany jest zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muffin Kukurydziany Mix
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
6
Wierzch z serem i zieloną cebulą. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż ser się rozpuści.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.