Piec Top Pot Roast
Piecyk Top Pot Roast może być dobry przepis, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 673 kalorie. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać ziemniaki, sól i pieprz, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest znakomite. Spróbuj Pieczeń po chińsku z makaronem, Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, oraz Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku lub piecu holenderskim na średnim ogniu.
Umieść pieczeń w garnku i szybko brązowym ze wszystkich stron.
Napełnij garnek wystarczającą ilością wody, aby pokryć pieczeń.
Dodać cebulę, czosnek, seler, bazylia, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny i 15 minut, dodając wodę w razie potrzeby, aby utrzymać pieczeń pod przykryciem.
Dodać ziemniaki i rzep; dusić przez dodatkowe 15 minut.
Dodaj marchew; gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut lub do momentu, aż pieczeń będzie mogła zostać rozerwana widelcem. Smak, i dostosować sól i pieprz w razie potrzeby przed podaniem.