Piec Spaghetti Z Dwoma Serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre,więc spróbuj Spaghetti Z dwoma serami. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 13g tłuszczu i w sumie 282 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 70 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, spaghetti i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 32%. Podobne przepisy obejmują Piec Spaghetti Z Trzema Serem, Trzy serowe spaghetti z dyni piżmowej piec, oraz Jamie ' s Chili Cheese Spaghetti Bake.
Instrukcje
Gotuj spaghetti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Dodaj sos do spaghetti; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10 minut.
Odcedź spaghetti; wymieszać z mieszanką wołową. Odłóż na bok.
W małym rondlu rozpuść masło. Dodaj mąkę i sól; stopniowo dodawaj mleko i wodę. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać, aż zgęstnieje i będzie musować.
Dodaj 1/2 szklanki sera procesowego i parmezanu; mieszaj, aż się rozpuści.
Rozłóż połowę mieszanki spaghetti na natłuszczonej 11-calowej. x 7-w. naczynie do pieczenia. Przykryj sosem serowym; na wierzch z pozostałą mieszanką spaghetti i przetworz ser.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do podgrzania.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Lanson Le Black Label Brut (pół butelki). Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
![Lanson Le Black Label Brut (pół butelki)]()
Lanson Le Black Label Brut (pół butelki)
Genialny kolor Black Label przypomina charakterystyczne słomiane odcienie Pinot Noir, z błyskami bursztynu. Jest żywy we flecie, z drobnym strumieniem trwałych bąbelków. Jego świeże aromaty łączą wrażenie witalności i wiosennych zapachów z nutą tostów i miodu. Na podniebieniu bukiety dojrzałych owoców i cytrusów tworzą wrażenie bogactwa, a jednocześnie lekkości.