Pico de Gallo Bruschetta
Przepis Pico de Gallo Bruschettan jest gotowy w około 26 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ta przystawka ma 747 kalorii, 29g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.85 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paprykę serrano, kolendrę, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pico De Gallo, Pico De Gallo, oraz Pico de Gallo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj plastry bagietki oliwą z oliwek i umieść na blasze do pieczenia.
Piec 7 minut lub do jasnego złotego koloru.
Wyjąć z piekarnika; posypać równomiernie serem i piec 1 minutę lub do rozpuszczenia sera.
Pomidory i pozostałe składniki połączyć w misce; łyżką wymieszać na kromki chleba.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.