Picadillo Soft Tacos
Miękkie Tacos Picadillo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 342 kalorie, 27g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś tortille kukurydziane, czosnek w butelce, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Stek Picadillo Soft Tacos, Stek Picadillo Soft Tacos, oraz Picadillo Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę, czosnek, i indyka; gotować przez 4 protokół lub do indyka jest zrobione, mieszając do kruszonki. Wymieszać rodzynki, chile proszek, kminek, sól, cynamon, i pomidory; dusić 6 minut lub aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka około 2/3 szklanki mieszaniny indyka na każdej tortilli; top każdej tortilli z 1 łyżka awokado, 1 1/2 łyżeczki migdałów, i 1 1/2 łyżeczki kolendry; złożyć na pół.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 140 dolarów.
![Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!