Picadillo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.87 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cebuli, oliwki nadziewane pimiento, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Chorizo i wołowina Picadillo (Picadillo de Carne y Chorizo), Picadillo, oraz Picadillo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodaj cebulę; smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
3
Dodać indyka i czosnek; gotować 5 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cała Turcja
4
Dodać bulion i kolejne 5 składników( bulion przez pieprz); dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 minut.