Pianki Lillet
Lillet Marshmallows jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 64 porcje z 39 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Brzoskwinie w Lillet, Lillet z Doliny, oraz Gazowany Gin i poncz Lillet dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmarować 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia.
Posyp żelatynę ponad 1/2 szklanki Lillet w misce miksera i pozwól zmiękczyć podczas robienia syropu
Wymieszaj cukier, syrop kukurydziany, wodę, szczyptę soli i pozostałą 1/4 szklanki Lillet w małym ciężkim rondlu. Gotować na średnim ogniu, bez mieszania, aż termometr zarejestruje 238 do 116°.
Mikserem z małą prędkością wlać gorący syrop do mieszaniny żelatyny w powolnym strumieniu po stronie miski. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat aż bardzo grube i mieszaniny tworzy grubą wstęgę, gdy trzepak jest podnoszony, 11 do 13 minut.
Zeskrobać pianki do pieczenia (będzie bardzo lepki) i gładką górę z lekko naoliwioną szpatułką.
Odstawić, odsłonięty, w temperaturze pokojowej, aż powierzchnia nie jest już lepki i można delikatnie wyciągnąć prawoślazu z boków patelni opuszkami palców, 2 do 3 godzin.
Za pomocą sita odkurz deskę do krojenia cukrem cukierniczym. Użyj szpatułki, aby wyciągnąć boki prawoślazu z krawędzi patelni, a następnie odwrócić na deskę do krojenia. Wierzch kurzu z cukrem cukierniczym.
Pokrój piankę na kwadraty o średnicy 1 cala.
Pogłębiać pianki w cukiernicy cukru do całkowitego pokrycia.
* Aby uzyskać najlepszą konsystencję, zrób pianki w suchy dzień. * Pianki cukrowe przechowywać, warstwowe między arkuszami papieru pergaminowego w hermetycznym pojemniku, w suchym miejscu w chłodnej temperaturze pokojowej 1 tydzień.