Piżmo Wołowe Chili

Piżmo Wołowe Chili
Need a zupa bezglutenowa i wegańska? Piżmo wołowe Chili może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 124 kalorie, 7G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawy, wodę, fasolę pinto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 76%. Podobne przepisy są 5th Annual Chili Contest: wpis # 3-Wegetariańskie Quinoa Chili + cotygodniowe Menu.

Instrukcje

1
Umieść fasolę w holenderskim piekarniku; dodaj wodę do przykrycia o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
3
Fasolę odsączyć i opłukać, wyrzucić płyn; odstawić na bok fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
4
W holenderskim piekarniku gotować mięso na średnim ogniu, aż nie będzie już różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Dodać fasolę, cebulę, czosnek, przyprawy i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-1/2 godziny lub do miękkości fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Wymieszać z pomidorami i koncentratem pomidorowym; podgrzać, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia40
Magazyn