PHILADELPHIA No-Bake Cheesecake
Przepis PHILADELPHIA No-Bake Sernik może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 3 godziny i 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser philadelphia neufchatel, chłodną bitą polewę, truskawki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj PHILADELPHIA s ' mores No-Bake Cheesecake, PHILADELPHIA No-Bake Sernik dyniowy, oraz PHILADELPHIA No-Bake Sernik brzoskwiniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Połączyć okruchy Grahama, 2 łyżki. granulowany słodzik i margaryna; naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie.
Piec 8 do 10 min. lub aż lekko zbrązowieje; ostudzić całkowicie.
Wymieszać Neufchatel i pozostałą granulowaną substancję słodzącą w średniej misce do wymieszania. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem; łyżka do skorupy. Przechowywać w lodówce 3 godziny.
Przed podaniem udekorować owocami.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.