PHILADELPHIA New York Cheesecake Bars
Ten przepis służy 16. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 460 kalorii, 7G białka, oraz 34g tłuszczu. 748 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, nadzienie z wiśni, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 25 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj PHILADELPHIA New York Cheesecake Bars, PHILADELPHIA Classic New York Cheesecake, oraz PHILADELPHIA New York-Style Strawberry-Swirl Cheesecake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Patelnia 13x9 cali z folią aluminiową Reynolds Wrap, z końcami folii rozciągającymi się po bokach.
Wymieszaj okruchy Grahama, 3 łyżki. cukier i masło; naciśnij na dno patelni.
W międzyczasie ubić serek śmietankowy, 1 szklankę cukru, mąkę i wanilię mikserem do wymieszania.
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, po 1 na raz, mieszając na niskim poziomie po każdym tylko do wymieszania; zalać skórką.
Piec 40 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce 4 godziny. Użyj uchwytów foliowych, aby podnieść sernik z patelni przed krojeniem do podania. Wierzch nadzieniem z ciasta.