Pełnoziarnisty Przysmak Z Tuńczyka

Pełnoziarnisty Przysmak Z Tuńczyka
Pełnoziarnisty przysmak z tuńczyka to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 696 kalorii, 40g białka, oraz 38 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, tuńczyk, pszenica bulgur, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Maślanka pełnoziarnista / Moru Dosas, Bliny pełnoziarniste z kawiorem amerykańskim, oraz Makaron pełnoziarnisty z brokułami i migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć kaszę bulgur do rondla z co najmniej 3-krotną jej głębokością w wodzie. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień i dusić do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
W razie potrzeby dodać wodę, aby zapobiec poparzeniom. Gdy pszenica będzie miękka, wymieszaj szczyptę soli i duś jeszcze przez 5 minut. Po zakończeniu odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
PszenicaPszenica
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
5
Umieść pokrojone w kostkę awokado w małej misce. Doprawić solą i pieprzem, a następnie wymieszać z sokiem z cytryny, aby dokładnie obtrzeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
W dużej misce, połączyć tuńczyka i schłodzonej pszenicy bulgur.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodać boczek i awokado z sokiem, i wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
8
Podawać jako posiłek lub jako sałatka.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn