Pełnoziarnisty Przysmak Z Tuńczyka

Pełnoziarnisty Przysmak Z Tuńczyka
Pełnoziarnisty przysmak z tuńczyka to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 696 kalorii, 40g białka, oraz 38 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, tuńczyk, pszenica bulgur, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Maślanka pełnoziarnista / Moru Dosas, Bliny pełnoziarniste z kawiorem amerykańskim, oraz Makaron pełnoziarnisty z brokułami i migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć kaszę bulgur do rondla z co najmniej 3-krotną jej głębokością w wodzie. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, następnie zmniejszyć ogień i dusić do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
W razie potrzeby dodać wodę, aby zapobiec poparzeniom. Gdy pszenica będzie miękka, wymieszaj szczyptę soli i duś jeszcze przez 5 minut. Po zakończeniu odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
PszenicaPszenica
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
5
Umieść pokrojone w kostkę awokado w małej misce. Doprawić solą i pieprzem, a następnie wymieszać z sokiem z cytryny, aby dokładnie obtrzeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
W dużej misce, połączyć tuńczyka i schłodzonej pszenicy bulgur.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Dodać boczek i awokado z sokiem, i wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
8
Podawać jako posiłek lub jako sałatka.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn