Pełnoziarnisty Linguine z fasolką szparagową, ricottą i cytryną

Need a danie główne Wegetariańskie? Pełnoziarnisty Linguine z fasolką szparagową, ricottą i cytryną może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, pomidorki koktajlowe, linguine i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pełnoziarnisty Linguine z fasolką szparagową, ricottą i cytryną, 3-składnikowa zwęglona fasola szparagowa z Ricottanem i cytryną, oraz Linguine Pełnoziarniste Z Pesto Z Zielonego Groszku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal firmy do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 protokół.
Odcedzić makaron, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania.
Przełożyć gorący makaron do dużej żaroodpornej miski i dodać ricottę. Rzucać, aby połączyć.
Tymczasem na dużej, ciężkiej patelni rozgrzej oliwę na średnim ogniu.
Dodać fasolkę szparagową, czosnek, sól, i pieprz i smażyć przez 4 protokół.
Dodaj zarezerwowany płyn do gotowania makaronu i kontynuuj gotowanie, aż fasola będzie miękka, o 4 Więcej minut.
Dodać makaron pokryty ricotta na patelni z fasolką szparagową i wrzucić do połączenia.
Dodaj pomidory i wrzucić delikatnie.
Przełożyć na talerz i posypać skórką z cytryny.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition