Pełnoziarnisty Banan Truskawkowy Bochenek
Need a bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Pełnoziarnisty Banan truskawkowy Bochenek może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 606 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, olej roślinny, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Spróbuj Truskawkowo-Bananowy Bochenek, Pełnoziarniste Truskawkowe Bananowe Muffinki, oraz Pełnoziarniste Truskawkowe Bananowe Muffinki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko natłuścić i mąkę bochenek patelni.
W dużej misce połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i cynamon. Odstawić.
W średniej misce wymieszać razem z mikserem elektrycznym olej, cukier, jajka i banan, aż dobrze połączone.
Do mąki dodać mieszankę bananów.
Wymieszać łyżką do połączenia. Nie przesadzaj.
Wlać mieszankę do patelni bochenek i piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę i 15 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta i bochenek jest dobrze rumiany. Uwaga: jagody lub czekoladowe chipsy są świetne w miejsce truskawek.