Pełnoziarnista i włoska kiełbasa-Gołąbki

Pełnoziarnista i włoska kiełbasa-Gołąbki
Całe ziarno i włoska kiełbasa-Gołąbki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 17g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pomidory, brązowy cukier, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz z włoską kiełbasą i kapustą, Głodny włoskiej kiełbasy i kapusty, oraz Pieczona kapusta i jabłka z włoską kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w rondlu. Wymieszać grzyby; przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odkryć patelnię; doprowadzić mieszaninę grzybów do wrzenia. Wymieszać bulgur; przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 30 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy. Mieszankę bulgur łyżka do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
3
Masło i olej ciepła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cebulę, seler, marchew, i czosnek na patelnię; smażyć 7 minut lub do miękkości i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać warzywa do mieszanki bulgur; lekko ostudzić. Wymieszać z solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
BulgurBulgur
6
Usunąć osłonki z kiełbasy. Kiełbasę pokruszyć na mieszankę bulgur; dobrze wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
BulgurBulgur
7
Dodaj wodę do dużego holenderskiego piekarnika na głębokość 2 cali; Ustaw duży parowiec do warzyw na patelni. Doprowadzić wodę do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
8
Dodaj liście kapusty do parownika. Kapusta parowa, pod przykryciem, 6 minut lub do miękkości i giętkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
9
Kapustę wyjąć z parownika (Nie odprowadzać wody). Kapustę opłukać zimną wodą, odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
WodaWoda
10
Pracując z jednym liściem kapusty na raz, umieść 1/2 szklanki mieszanki bulguru w środku liścia. Wchodzisz w krawędzie liścia; zwiń. Powtórz procedurę z pozostałymi liśćmi kapusty i mieszaniną bulguru, aby uformować 12 bułeczek z kapustą. Rolki stos równomiernie w parowniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
BulgurBulgur
RolkaRolka
11
Powrót holenderski piekarnik na średnim ogniu; doprowadzić wodę do wrzenia. Rolki parowe, przykryte, 30 minut, w razie potrzeby dodając więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
12
Połączyć pomidory, ocet winny czerwony, i cukier w rondlu; gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż dokładnie ogrzane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
PomidorPomidor
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
13
Wyjąć z ognia; wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
14
SOS podawać z bułeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
SOSSOS

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn