Pełnowartościowe Orzechowe Naleśniki Wegańskie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać zdrowe orzechowe wegańskie naleśniki spróbować. Ten przepis służy 3 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis od Go Dairy Free ma 480 fanów. Mieszanka migdałów plus napój z mleka migdałowego, mąka, masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pełnowartościowy Farsz Jabłkowo-Orzechowy, Zdrowe Wegańskie Babeczki Z Przekąskami, oraz Pełnowartościowe Wegańskie Babeczki Z Otrębów Owsianych.
Instrukcje
Lekko olej i rozgrzej patelnię lub patelnię na średnim lub średnim ogniu.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól wymieszać w szklanej miarce.
Ubij w mleku migdałowym i oleju, rozbijając wszelkie spore grudki.Gdy patelnia jest podgrzewana, wlać ciasto na patelni(robię skąpe 1/4 Puchar na raz do zarządzalnego naleśniki dolara), i niech gotować, aż bąbelki zaczynają pojawiać się w górnej części ciasta. Flip i gotować przez zaledwie 1 minutę, lub aż zestaw i lekko złoty.Równomiernie rozłożyć cienką warstwę masła orzechowego lub nasiennego na każdym naleśniku i ułożyć (robimy około trzech). W razie potrzeby, skropić syropem klonowym, lub top z innymi sugestiami w poście powyżej.