Pezette di Baccala z pesto cytrynowym: Pezette di Baccala con Pesto di Lemone
Jeśli masz około 48 godzin i 30 minut do spędzenia w kuchni Pezette di Baccala z pesto cytrynowym: Pezette di Baccala con Pesto di Lemone może być super bezmleczny i pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 148g białka, 7G tłuszczu i w sumie 871 kalorii. Za $5.6 za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką filety baccala, sól, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest ogromne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Baccala, Polpette di Baccalà, oraz Sałatka Baccala.
Instrukcje
1
Odcedź baccala i osusz, sprawdzając kości, ale pozostawiając nienaruszone kawałki skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dorsz Solny
2
Pokrój baccala na kawałki 3-calowe na 1-calowe i odłóż na bok. W średniej misce wymieszaj mąkę, wodę, proszek do pieczenia, 1 łyżeczkę soli i 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, aż będzie bardzo gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Dorsz Solny
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Na 6-calowej głębokiej patelni rozgrzej 1-litrowy olej do 370 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Zanurz bakalę w cieście i wrzuć do oleju, po 2 do 3 sztuk na raz, i smaż na złoty kolor ze wszystkich stron, około 6 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dorsz Solny
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Wyjmij i osusz na ręcznikach papierowych. Podczas smażenia kawałków ćwiartka 3 cytryn i usuń nasiona. Posiekaj z grubsza i włóż do robota kuchennego z pozostałą 1/2 szklanki oliwy z oliwek, łyżeczką soli, cukru i pieprzu i zmiksuj, aż będzie gładka i gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Skórki Z Cytryny
8 (U-12) Krewetek
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Wlej pesto cytrynowe do miski. Gdy cała baccala zostanie ugotowana, podawaj natychmiast z ćwiartkami cytryny i sosem do maczania pesto cytrynowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Zanurzania
Klin Cytrynowy
Dorsz Solny
Skórki Z Cytryny
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny