Petits Bonhommes

Petits Bonhommes
Petits Bonhommes może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz żółtka jaj, cukier puder, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Petits Fours, Petits Beurres, oraz Petits Farcis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozwałkuj ciasto i obróć je na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
2
Pokroić ciasto na 10 równomiernie wielkości kawałki (około 3 uncji każdy) i zwinąć każdy w kulkę. Przykryć ręcznikiem kuchennym i pozostawić na około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
3
Linia 2 blachy do pieczenia z nonstick maty do pieczenia lub pergaminu. Rozgrzej piekarnik do 400°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Upewnij się, że Twoje figury są bardzo wyraźne; w przeciwnym razie kształt zostanie utracony w piecu, gdy chleb rośnie. Używaj bardzo mało mąki na powierzchni roboczej. Potrzebujesz ciasta, aby przykleić się lekko do blatu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rzuć każdą piłkę do dziennika około 6 cali długości. Aby utworzyć głowę, około 1 do 1 1/2 cala od jednego końca, naciśnij krawędź dłoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Obróć rękę do przodu i do tyłu. Uformuje się szyja, a nad nią Głowa. Zwężaj ciało, aby było szersze w ramionach i węższe w kierunku stóp. Poklepać ciało, aby je spłaszczyć. Ostrym nożem lub ostrymi nożyczkami wykonaj pojedyncze cięcie, aby uformować nogi i odciągnąć je od siebie. (Zanurzenie ostrzy w wodzie pomaga im ciąć bardziej czysto.) Wykonać 2 ukośne nacięcia zaczynając od talii i pod kątem do ramion. Wyciągnij ręce. Następnie możesz grać, być może tworząc kapelusz lub tłumik ze skrawków.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Przenieść pieczywo do blachy do pieczenia, przykryć ręcznikami kuchennymi i pozostawić do wyrośnięcia na około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
W małej misce ubić żółtka z 1 łyżeczką wody. Za pomocą pędzla do ciasta pieczywo umyć jajkiem. Naciśnij rodzynki lub inne dekoracje mocno do pieczywa, aby oczy, nosy, guziki i inne szczegóły, jak podpowiada wyobraźnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Pieczemy pieczywo przez około 20 minut lub do momentu, aż będzie ciemno złocisto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Niech ostygną na stojaku.
8
Możesz pozostawić pieczywo błyszczące z glazury z żółtka jaj lub dać im glazurę cukrową. W małej misce wymieszaj cukier puder z wystarczającą ilością wody, aby uzyskać pastę do szczotkowania, około 1 łyżki stołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Posmaruj glazurę na całym chlebie, dopóki są jeszcze ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
10
Podawaj je tego samego dnia, w którym je pieczesz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Z pamiątek Huberta Kellera: historie i przepisy z mojego życia Autor: Hubert Keller, © 2012 Andrews McMeel Publishing
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn