Pesto Z Rukoli

Pesto Z Rukoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Pesto z rukoli. Ten przepis służy 6 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka parmezanu, orzeszków piniowych, oliwy z oliwek extravirgin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Pesto Rukola: Pesto Di Rucola, Pesto Z Rukoli, oraz Pesto Z Rukoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym; proces do gładkiej. Upuść pesto przez łyżki stołowe na galaretowatej rolce wyłożonej papierem woskowym. Przykryć plastikową folią; zamrozić do uzyskania stałej objętości. Przechowywać zamrożone pesto w szczelnym pojemniku w zamrażarce do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Folia FoliowaFolia Foliowa
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PatelniaPatelnia
2
Odwilż w lodówce.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn