Pesto Z Rukoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj Pesto z rukoli. Ten przepis służy 6 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka parmezanu, orzeszków piniowych, oliwy z oliwek extravirgin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest dobre. Spróbuj Pesto Rukola: Pesto Di Rucola, Pesto Z Rukoli, oraz Pesto Z Rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w robocie kuchennym; proces do gładkiej. Upuść pesto przez łyżki stołowe na galaretowatej rolce wyłożonej papierem woskowym. Przykryć plastikową folią; zamrozić do uzyskania stałej objętości. Przechowywać zamrożone pesto w szczelnym pojemniku w zamrażarce do 2 miesięcy.