Pesto z bazylii i pietruszki z anchois od " Canal House gotuje codziennie

Bazylia i pietruszka Pesto z anchois z ' Canal House kucharze codziennie może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz naprawdę oliwę z oliwek, liście bazylii, oliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Konserwowane truskawki i Jamón Serrano na małych toastach z " Canal House gotuje codziennie, Skomponowana Letnia sałatka z cytrynowym Aioli z " Canal House gotuje codziennie, oraz Kanał Dom Soczewica dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bazylia, pietruszka, czosnek, zielone oliwki i anchois przecier z oliwą z oliwek w robocie kuchennym.
Dodaj Parmigiano i puls kilka razy.
Przenieś do małej miski i umieść kawałek plastikowej folii bezpośrednio na powierzchni pesto, aby nie ściemniał aż do użycia.