Pesto-Tost Pomidorowy

Pesto-Tost Pomidorowy
Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jeśli masz pesto bazyliowe, pomidor, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto pomidorowo-migdałowe), Dip Pesto z parmezanem tosty, oraz Tosty Z Serem Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić chleb na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Posmaruj pesto. Top z pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
PomidorPomidor
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
5
Piec około 8 minut lub aż gorące i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn