Pesto-Tost Pomidorowy
Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Jeśli masz pesto bazyliowe, pomidor, ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto pomidorowo-migdałowe), Dip Pesto z parmezanem tosty, oraz Tosty Z Serem Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieścić chleb na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Posmaruj pesto. Top z pomidorem.
Piec około 8 minut lub aż gorące i ser topi.