Pesto Torte
Pesto Torte wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 545 kalorii, 14g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz majonez, serek śmietankowy, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pesto i tort pomidorowy suszony na słońcu, Pesto & Cranberry Pulpety z indyka z sosem jogurtowym Pesto, oraz Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto pomidorowo-migdałowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż dno bochenka o wymiarach 9 x 5 cali z plastikową folią, dzięki czemu od 5 do 6 cali może wisieć nad krawędziami; nałóż plastikową folię sprayem do gotowania. Spód i boki patelni z plastrami sera provolone.
Ser mozzarella i następnie 8 składników w maszynce lub blenderze, aż będzie gładki, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Łyżkę mieszanki twarogu do przygotowanej patelni, naciskając łopatką. Fold fold wrap over torte; chill 12 godzin.
Odwróć schłodzony torte na naczyniu do serwowania; wyrzuć plastikową folię.
Podawać torte z różnymi krakersami.