Bułeczki Cynamonowe Mini Muffin Puszka
Need a wegetariański posiłek poranny? Bułeczki cynamonowe Mini Muffin Tin mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten przepis służy 24. Jeśli masz ciasto francuskie, ciężką śmietanę, cukier cukierniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 346 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Mini Bułeczki Cynamonowe, Roladki Cynamonowe Mini Klon, oraz Mini Nutella Cinnamon Rolls dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°. Posmaruj 24 filiżanki mini muffin cyny masłem. W małej misce, ubij razem jasnobrązowy cukier, cukier i cynamon; odstawić.
Na lekko posmarowanej mąką powierzchni wyłożyć ciasto francuskie, długimi bokami do siebie.
Posmaruj masłem. Wierzch ciasta z mieszaniną cukru cynamonowego, pozostawiając 1/4 cala granicy wokół wszystkich stron.
Ciasto zwijamy, w stylu jellyroll, na kłodę.
Wierzch posmarować masłem i pokroić w 1/2-calowe rolki.
W każdej puszce na muffinki umieść rolkę wyciętą bokiem.
Piec, aż wypieki są dmuchane i złociste, około 20 minut.
Ostudzić, a następnie uruchomić ostry nóż po bokach wypieków i zwolnić z patelni.
Ubij cukier i śmietanę, dodając śmietanę przez łyżeczkę do uzyskania gęstej, ale wylewanej konsystencji.
Mżawka nad bułeczkami cynamonowymi.
Odstawić na 15 minut lub aż zestaw.