Pesto Rukolowo-bazyliowe z orzeszkami pinii, parmezanem i ricottą

Pesto z rukoli i bazylii z orzeszkami pinii, parmezanem i ricottą może być tylko przyprawą, której szukasz. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki piniowe, parmezan, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pizza z ricottą, rukolą i winogronami z orzeszkami piniowymi i olejem cytrynowym, Sałatka Z Rukoli Z Orzeszkami Pinii, Parmezanem I Grillowanymi Brzoskwiniami, oraz Makaron z pesto rukola, suszone pomidory i orzeszki piniowe przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Toast orzeszki piniowe na suchej patelni, aż lekko rumiane; ostudzić. Pulsuj w robocie kuchennym do drobno zmielonego.
Dodać rukolę, bazylia i 1/4 łyżeczki soli i pulsować, aż drobno posiekane.
Dodać parmezan i pulse połączyć.
Powoli wlać oliwę z oliwek, pulsując, aby włączyć.
Przenieść pesto do miski i mieszać w ricotta. Będziesz miał około 1 szklanki pesto; użyj około 1/2 szklanki na 1 funt makaronu.