Pesto Ogrodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc wypróbuj Pesto ogrodowe. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 333 kalorie, 6G białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka parmezanu, orzeszków piniowych, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Pesto ziołowe ogrodowe, Macadamia Nut Garden Świeże Pesto, oraz Ogród pomidor i bazylia Pesto Pizza.
Instrukcje
Piec orzeszki pekan i orzeszki piniowe w płytkiej patelni w 350 przez 12 do 15 minut lub do tosty, mieszając raz.
Proces bazylii, pietruszki, czosnku i 1/3 szklanki oliwy z oliwek w robocie kuchennym, aż Gruba pasta tworzy.
Dodaj orzechy i ser, i proces aż do mieszania, zatrzymując się, aby zeskrobać w dół boki. Przy uruchomionym procesorze wlej pozostałą 1/3 szklanki oleju przez zsyp żywności w powolnym, stałym strumieniu; procesuj do gładkości. Przykryć i schłodzić do 5 dni lub w razie potrzeby zamrozić do 1 miesiąca.