Pesto lasagne ze szpinakiem i pieczarkami

Pesto lasagne ze szpinakiem i pieczarkami wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 451 kalorii, 23G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos pomidorowy, grzyby cremini, karton ser ricotta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pesto lasagne ze szpinakiem i pieczarkami, Lazania z indyka ze szpinakiem i pieczarkami - 6 punktów, oraz Lasagne szpinakowa z pesto z orzecha włoskiego.
Instrukcje
Ułóż szpinak w parowarze warzywnym; para, przykryta, 3 minuty lub aż szpinak zwiędnie.
Odcedzić, wycisnąć do sucha i grubo posiekać.
Połącz szpinak, grzyby i pesto w średniej misce, mieszając, aby połączyć; odstawić.
Połącz mozzarellę, provolone, ricotta i ubite jajko w średniej misce, dobrze mieszając, aby połączyć. Wymieszać 1/4 szklanki parmezanu i odstawić.
Połączyć sos do makaronu i sos pomidorowy w średniej misce.
Rozprowadź 1 szklankę mieszanki sosu do makaronu na dnie 6-litrowej owalnej kuchenki elektrycznej pokrytej sprayem do gotowania. Ułóż 3 makaron na mieszaninie sosu makaronowego; top z 1 szklanką mieszanki sera i 1 szklanką mieszanki szpinaku. Powtórz warstwy, kończąc mieszanką szpinaku. Ułóż 3 makaron nad mieszaniną szpinaku; top z pozostałą 1 mieszanką serową i 1 mieszanką sosu do makaronu.
Umieść pozostałe 3 makaron nad mieszaniną sosu; rozłóż pozostałą mieszankę sosu nad makaronem.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki parmezanu. Przykryć pokrywką; gotować na niskim 5 godzin lub do zakończenia.