Pesto i pomidor Crostini
Przepis Pesto i pomidor Crostini może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 20 minut. Na 97 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, pesto, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Toskańskie Pesto w sosie Penne z chrupiącą kapustą z czosnkiem i pieczonym pomidorem Crostini, Sałatka z karczocha, pomidora wiśniowego i fety z karczochem-Pesto Crostini, oraz Pesto Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Umieść kromki chleba na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek.
Każdą kromkę chleba posmarować skąpą łyżką pesto. Top z pomidorami; posypać serem.
Piec około 8 minut lub aż gorące i ser topi.