Pesto Grochowe Crostini
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać groch Pesto Crostini spróbować. Ten przepis służy 6. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz ząbek czosnku, pomidory koktajlowe, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pesto Crostini, Pesto Crostini, oraz Pesto Grochowe Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku pesto z grochu: pulsuj razem w robocie kuchennym groszek, czosnek, parmezan, sól i pieprz. Po uruchomieniu maszyny powoli dodaj 1/3 szklanki oliwy z oliwek i nadal mieszaj, aż do dobrego połączenia, 1 do 2 minut. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć do małej miski i odstawić.
Dla crostini: rozgrzej patelnię kuchenną lub patelnię grillową na średniej wysokości.
Posmaruj obie strony każdego z kromek chleba z pozostałą 1/3 szklanki oliwy z oliwek i grilluj na złoty kolor, 1 do 2 minut.
Przełóż chleb na talerz i rozłóż 1 do 2 łyżek pesto na każdej kromce. Każdą crostini przełożyć na 2 połówki pomidorów i podawać.
Najlepiej sprawdza się tu chleb jednodniowy, ponieważ stoi na przecierie grochowym i nie jest zbyt miękki w środku. Jeśli nie masz żadnego pod ręką, możesz wysuszyć świeży chleb, wkładając plastry do piekarnika 149°, aż lekko chrupiące, około 5 minut.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition