Pesto Grochowe Crostini
Pesto grochowe Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 61 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka grochu, sól koszerna, chleb ciabatta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pesto Crostini, Pesto Crostini, oraz Pesto Grochowe Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na pesto grochowe: Pulse razem groch, czosnek, parmezan, 1 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w robocie kuchennym. Po uruchomieniu maszyny powoli dodawaj oliwę z oliwek, aż dobrze się połączą, około 1 do 2 minut. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć do małej miski i odstawić.
W przypadku crostini: rozgrzej patelnię kuchenną lub patelnię grillową na średnim ogniu.
Posmaruj obie strony pokrojonego chleba oliwą z oliwek i grilluj na złoty kolor, około 1 do 2 minut.
Przenieść chleb na czystą powierzchnię i rozprowadzić 1 do 2 łyżek przygotowanego pesto na każdym kromce.
Top z połówkami pomidorów i podawać.
* Cook ' s note: jeśli nie masz dzień stary chleb pod ręką, można wysuszyć świeże pieczywo, umieszczając plastry w nagrzanym piekarniku 300 stopni F, aż lekko chrupiące, o 5 protokół.