Pesto
Pesto to bezglutenowe i pierwotne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przyprawa i odbywa się w ok. 5 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, orzeszki piniowe, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to Pesto & Cranberry Pulpety z indyka z sosem jogurtowym Pesto, Jak zrobić rozjaśnione Pesto: a dla kremowego Pesto z awokado z bazylią, oraz Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto pomidorowo-migdałowe).
Instrukcje
Połącz bazylia, czosnek, parmezan, oliwę z oliwek i orzechy w misce robota kuchennego lub blendera. Zmiksować na gładką pastę.
W razie potrzeby dodać pietruszkę.